Home Nieuws

Nieuws
Uitbreiding team Vitea Fit! PDF E-mailadres
dinsdag 11 november 2014 19:37

 

De laatste maanden hebben we een uitbreiding van ons team gekregen waar we trots op zijn.

Cissy Canninga is Orthopedagoog en werkt bij Vitea Fit. Ouders en leerkrachten willen qua opvoeding het beste voor het kind, en soms hebben zij daar -door omstandigheden- hulp bij nodig. Cissy kan u daarbijhelpen. Zij kan, in overleg met u, inschatten wat voor u en uw kind of leerling de juiste hulp of ondersteuning is. Hierna kan zij deze vaak ook bieden, afgestemd op uw wensen en beken vanuit een professionele blik en ervaring van een orthopedagoog.

Tjimke de Vries is Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeute i.o., EMDR therapeut en Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP o. Psychische klachten hebben een enorme inpact op je leven. Vooral als je er te lang mee door blijft lopen. Hoe moeilijk je probleem of situatie ook is, er is ook een uitweg. Wat er ook aan de hand is, ik kan je waarschijnlijk helpen. Een psycholoog weet meestal een oplossing wanneer je er zelf niet meer uitkomt. Je mag met al je klachten en vragen bij me komen. Niets is raar, vaag of onvoorstelbaar. Op donderdag werk in de praktijk in Hoek van Holland. Als u die dag niet kunt dan kunt ook op andere dagen een afspraak met mij maken in bv Bergschenhoek.

Stella Dunant is acupunturiste en werkt op donderdag in onze praktijk. In overleg kan een andere dag ook een optie zijn.

Nady is ons team sinds oktober komen versterken nadat zij in augustus al vol enthousiasme een waarneming gedaan heeft. Zij is in juli 2014 afgestudeerd en heeft al veel ervaring opgedaan met sportfysiotherapie (mn handbal, voetbal, medische fitness) en manuele therapie. Zij staat echt te popelen om u zo snel en vakkundig mogelijk van uw klachten af te helpen.

Wanda van Kleef is nog met ouderschapsverlof maar is van plan om in de toekomst weer ons team te komen versterken.

 ......................................Rietdijkstraat 72a 3151 GK Hoek van Holland tel: 0174-383103 Fax: 0174-310910 email:info@viteafit.nl